Voor ons advies betaalt u (achteraf) Euro 25,-*

Voor de tips die u op deze website leest, betaalt u helemaal niets (low budget he ??!!) . 

Voor de tijd die wij er in steken (zoeken, overleg, boeking e.d. ) vragen wij  een kleine onkostenvergoeding.

Indien u geen gebruik maakt van het advies dan kan dat. Wij verzoeken u in dat geval wel het verschuldigde bedrag te betalen. 

Aanvullende dienstverlening :

Wij geven ADVIES en zijn geen (duur) reisbureau. Uiteraard betaalt u zelf de reis volledig. Onze assistentie bij het boeken op internet is op verzoek mogelijk. Indien wij voor u de boeking verrichten kan dat alleen bij vooruitbetaling.   

Let er op dat als u zelf boekt via internet (soms)  een geldige creditcard met voldoende bestedingsruimte dient te hebben.   Wij kunnen echter ook uw boeking verzorgen (sommigen zijn nog wat huiverig om te boeken : zie adviezen : het is precisiewerk !!).  Wij boeken graag voor u.

Heeft u zelf GEEN creditcard dan kan uw boeking door ons worden verzorgd. Dit doen wij tegen betaling vooraf of cash. De kosten hiervoor bedragen een eenmalige kleine bijdrage. Daarnaast betaalt u geen extra kosten aan ons behalve de vermelde advieskosten.

Let op : wij boeken en adviseren graag uw reis; echter wij sluiten aansprakelijkheid uit voor gevolgen van boekingen die wij voor u hebben gedaan (zoals het annuleren van een vlucht door een vliegmaatschappij of het niet accepteren van een geboekte accommodatie door de verhuurder). Boeking is dus voor uw eigen rekening en risico. 

De kosten op een rij  :  

    – boeking van de reis               25,- (bedrag pp) 

    – boeking van onderkomen   25,- (hotel, jeugdherberg, appartement, camping)

    – boeking van huurauto          25,-  (met desgewenst onze hulp via uw eigen creditcard) 

    – zoekopdracht                         Gratis  

Bij een zoekopdracht geeft u uw voorkeur aan ons op en gedurende de door u gewenste periode zoeken wij voor u een lowbudgetreis passend bij de door u opgegeven wensen. Via email of telefoon krijgt u aanbiedingen en tips aangereikt. Past dit aanbod u twijfel dan niet en ga over tot boeking, want tarieven van lowbudget maatschappijen kunnen razend snel wijzigen; aanbiedingen zijn vaak van korte duur; dus om zeker te zijn van de door u gewenste lowbudgetreis is een hoog tempo bij het beslissen en boeken wel wenselijk.  Zodra wij u een aanbieding doen die conform uw zoekopdracht is opgegeven bent u een onkostenvergoeding van EUR 25,- verschuldigd. U behoeft niets vooraf te betalen. Wij gaan er van uit dat u ons de onkosten binnen 2 dagen na het uitbrengen van het advies betaalt.

* deze kosten zijn gebaseerd op een advies per persoon; bij meerdere personen geldt een korting  pp afhankelijk van de grootte van de groep en de werkzaamheden.  OOK KORTING BIJ BOEKING VAN ALLE 3 (vlucht, accommodatie, transfer/taxi-huurauto) .

Contact

André Th. Heersink
Dalweg 13
7122 BA Aalten
Tel: 0543-475247
Mob: 06-48459639
Mail: andreheersink@gmail.com