LOWBUDGETREISADVIES  is opgericht in december 2005 en komt voort uit eigen ervaring, hobby en interesse van ondergetekende, André Heersink, woonachtig in Aalten, getrouwd en 3 kinderen en liefhebber van o.a. (low-budget) reizen.

Mijn full-time baan is inmiddels teneinde en ik zie deze advisering dan ook als een leuke hobby.  Ik ben niet afhankelijk van inkomsten uit advisering en de opzet is zeker niet commercieel. Wij pretenderen geen (beroeps)deskundige te zijn in de reisadvisering, doch wij kunnen u met tips uit eigen ervaring voldoende van dienst zijn. Inmiddels hebben wij tientallen reizen gemaakt. Wij zijn niet aangesloten bij landelijke organisaties als ANVR / SGR en er is geen binding met bepaalde reisorganisaties. Wij zijn dan ook een onafhankelijk ADVIESbureau. Wij boeken zelf geen reizen via reisorganisaties. Wel zelf via het internet en desgewenst alleen in uw opdracht bij vooruitbetaling. Dit rechtstreeks bij lowbudgetmaatschappijen via het internet. Let dus goed op: wij zijn geen reisbureau met allerlei kant en klare reizen. ADVISEREN is ons vak.  Desgewenst geven wij u referenties. Ervaring in het boeken op het internet is voldoende aanwezig o.a. voor eigen privé-reizen, reizen voor vriendengroepen en (familie-)vakantie- en stedentrips. Bent u huiverig voor het zelf boeken op internet? Wij zijn er wel vertrouwd mee en kunnen u assisteren bij het boeken. Voorbeelden voldoende o.a. vakantiereizen naar Toscane, Sicilie en Bergamo in Italië en Jerez (Andalusie), Canarische eilanden (Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife en Fuerteventura) , Bilbao en Murcia in Spanje.  Of Griekenland met bijvoorbeeld Rhodos, Kreta of Thessaloniki. Wat dacht u van stedentrips naar Rome, Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Porto, Berlijn, Venetië,  Dublin, Stockholm, Marrakesh?   Zie ook FACEBOOK en de voorbeelden / fotoalbums !! Klik op de link !  https://www.facebook.com/lowbudget.reisadvies/photos_albums

Wij vragen voor onze adviezen en bemiddeling een bescheiden bedrag als onkostenvergoeding (druk op de button kosten). Het uitzoeken en toelichten aan u als potentieel reiziger kost  tijd waarvoor een kleine vergoeding wordt gevraagd.

Indien u in de nabije omgeving van Aalten woonachtig bent  kunnen wij bij u komen voor overleg en advisering. Ook kan de advisering snel per email of telefonisch worden afgehandeld.  In vakantieperiodes is deze snelheid niet gewaarborgd. Tevens speelt een belangrijke rol dat Vera ook inmiddels in de reiswereld bekend is en vooral expertise heeft opgebouwd in het boeken van reizen aar o.a. Azie, Afrika, Zuid- en Noord Amerika.  Dit maakt het makkelijker om te adviseren, immers als de één er niet is dan kan de ander dit oppakken. Bel of mail gerust en neem de proef eens op de som. Gaat u nu niet op reis maar pas over een half jaar, dan kunt u ons hierover informeren door een zoekopdracht voor de door u gewenste low-budget-reis te geven. Weet u niet waar naar toe maar kent u wel uw budget? Geef dan dat budget op en wij zoeken er een leuke reis bij.

Hopelijk tot ziens of tot horens.

André  (06-48459639 of andreheersink@gmail.com)